Muziekschool Koggenland

Over ons

Heb je altijd al de hits van je favoriete artiest willen leren spelen? Of zou jij als een echte idool in een bandje willen schitteren? Muziekschool Koggenland helpt je op de weg daar naartoe.

De muziekschool is ontstaan vanuit een toenemende vraag naar muzieklessen voor verschillende instrumenten. Oprichter Patrick Rus geeft al sinds 1996 piano, keyboard en orgellessen in de Goorn, het hart van gemeente Koggenland. De dorpen die vallen onder gemeente Koggenland zijn: Avenhorn, De Goorn, Spierdijk, Ursem, Grosthuizen, Obdam, Zuidermeer, Hensbroek, Berkhout, Oudendijk, Wogmeer en Scharwoude.

Omdat er behoefte is aan muzieklessen voor diverse instrumenten is Patrick de uitdaging aangegaan en heeft hij gediplomeerde docenten aangetrokken. De doelstelling is om een breed aanbod van muzieklessen te realiseren. Geef je nu dus nog op voor het nieuwe schooljaar! Ook voor zangles, saxafoonles, vioolles, dwarsfluitles en harples kun je je aanmelden.

Muziekschool Koggenland is een door de gemeente erkende particuliere muziekschool. Uiteraard zijn er mensen die bijvoorbeeld graag basgitaar, viool, harp, dwarsfluit etc. willen leren spelen, of willen leren zingen. Ook voor deze instrumenten kun je je aanmelden bij Muziekschool Koggenland. Bij voldoende aanmeldingen (5 leerlingen) wordt er een docent aangetrokken.

Een belangrijk aspect voor ouders en leerlingen is dat muzieklessen bereikbaar zijn. Hier biedt Muziekschool Koggenland uitkomst sinds 2010. De Droomgaard in De Goorn is een uitstekende partner van MSK, waar een groot deel van de muzieklessen gehuisvest zijn.
Bovendien maakt deze samenwerking groei mogelijk voor de toekomst, in deze toch moeilijke tijden voor muziek en cultuur educatie. Er is sprake van een solide samenwerking, de ideale combinatie in het kader van ‘De Brede School’. Je kunt ter oriĆ«ntatie een muziekles bijwonen. Ook organiseren we 2 voorspeelmiddagen/avonden per schooljaar waar je op het podium kunt schitteren!

Muziekschool Koggenland wenst je veel muziekplezier!