Muziekschool Koggenland

Docenten

Thumb_patrick1

Patrick Rus

Hoi muziekliefhebbers! Mijn naam is Patrick Rus, oprichter van Muziekschool Koggenland in 2010. Sinds 1990 geef ik les als piano en keyboard docent. Dat deed ik al tijdens mijn studie aan het conservatorium die ik in 1996 afrondde. Omdat muziekmaken mijn passie is heb ik er mijn beroep van gemaakt. Ik speel al jaren in de band Catwalk en daarnaast nog in de John Mayer Tribute band. Ook ben ik actief als dirigent van koren. Ik vind het fantastisch om mijn passie voor muziek over te brengen op andere mensen. Ik zie je graag op piano of keyboard les!

Thumb_tn_img_4616

Joeri de Jong

Hoi! Mijn naam is Joeri de Jong en ik verzorg met veel plezier de drumlessen bij Muziekschool Koggenland. Omdat ik muziek maken het leukste vind wat er is, besloot ik na het behalen van mijn Havo-diploma er mijn beroep van te maken. Tijdens en na mijn conservatoriumstudie heb ik in veel verschillende bands gespeeld en voor verscheidene muziekscholen gewerkt. Vandaag de dag ben ik drumdocent, freelance muzikant en heb ik een opnamestudio aan huis. Wil jij ook leren drummen? Geef je dan snel op voor een kennismakingsles en wie weet groove jij binnenkort de pannen van het dak!

Thumb_madelief_van_vlijmen

Madelief van Vlijmen

Hallo, Ik ben Madelief van Vlijmen en ik zal de bas lessen gaan verzorgen op muziekschool Koggenland. Ik zal even kort iets over mijzelf vertellen. Ik heb mijn eigen band Madlife waarvoor ik zelf de muziek schrijf en bas in speel en zing. Daarnaast zit ik nog in 2 andere toffe bands die meer richting de folk en blues richting gaan waarbij ik contrabas speel. Muziek die ik zelf graag en vaak luister is Bowie, Kate Bush, Tears for Fears, Supertramp en echt nog veel meer. Ik heb eerst 3 jaar de jazz vooropleiding op het Conservatorium van Amsterdam gedaan met contrabas. Daarna ben ik de bachelor gaan doen op de Pop afdeling met elektrische bas en in 2019 zal ik daar afstuderen. Naast muziek spelen en schrijven vind ik les geven ook erg leuk. Daarom kijk ik er erg naar uit om bas les te geven en daarmee meer mensen te zullen inspireren om met muziek bezig te zijn!

Thumb_niet-bewaard_voorvertoning-document

Denzel Sprenkeling

Op 11 jarige leeftijd leerde ik het nummer ‘op een grote paddestoel’ spelen waarna mijn ouders besloten een gitaardocent voor hem te zoeken. Op 12 jarige leeftijd raakte ik geïnspireerd door geluiden van bands als The Beatles, Cream en Jimi Hendrix en begon op mijn 16e aan de muziek opleiding van het Art & Entertainment College in Amsterdam waar voornamelijk de voorliefde voor de blues is ontwikkeld.

In 2015 ben ik gestart aan het Pop department van het Conservatorium van Amsterdam, heb onder andere bij The Little Years en Eleonor Coco gespeeld en speel toetsen, backingvocals en gitaar in de band Phoam. Ook geeft ik gitaarlessen op de Zaanse Popschool en bandcoachings in het popfabriek on the road traject van de muziekschool Waterland.

Thumb_sander_van_wonderen

Sander van Wonderen

Mijn naam is Sander van Wonderen, allround toetsenist en piano- en keyboard docent.
Ik ben al heel wat jaren werkzaam op diverse muziekscholen in Noord-Holland. Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium Alkmaar (Lichte Muziek) en treed vaak op met verschillende bands en muziekgezelschappen door heel Nederland.

Heb je altijd al keyboard of piano willen leren spelen?
Of je nu een beginner bent of al gevorderd, je bent bij mij aan het juiste adres. Ook heb ik ervaring met het lesgeven aan mensen met een beperking.

Thumb_jacco_dijs

Jacco Dijs

Opleiding:
Utrechts Conservatorium, afdeling lichte muziek, gitaar.

Lespraktijk:
Naast het voeren van een eigen lespraktijk ben ik ook werkzaam als gitaardocent bij Your Musiksqool in Almere. Verder heb ik ervaring met het geven van muzieklessen, diverse muziekworkshops waaronder djembe- en percussie en bandcoaching op basisscholen en middelbare scholen.

Andere activiteiten:
Na vele jaren als freelancegitarist en als vaste gitarist in diverse top40- en gospelbands gespeeld te hebben (Cartoon, Catwalk, Recabite band) ben ik nu voornamelijk actief als (freelance) gitarist en componist.

Thumb_kim_jonk

Kim Jonk

Mijn naam is Kim Jonk. Ik ben zang- en dansdocent en zit in het vierde jaar van de opleiding voor muziek docent, een conservatorium opleiding aan de Hogeschool Leiden. Ik geef privé-zanglessen en groepslessen aan jong en oud en musicalles aan kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Zelf zing ik vanaf mijn 10e jaar van musical tot pop en de laatste jaren klassiek. In mijn zanglessen leer ik je op een leuke manier hoe je stem op een gezonde manier te gebruiken. Vind je het nog een beetje spannend, maar zing je wel onder de douche en in de auto? Kom ook dan vooral langs en we maken er samen een wekelijks feestje van.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de zangles?