Muziekschool Koggenland

Docenten

Thumb_patrick1

Patrick Rus

Hoi muziekliefhebbers! Mijn naam is Patrick Rus, oprichter van Muziekschool Koggenland in 2010. Sinds 1990 geef ik les als piano en keyboard docent. Dat deed ik al tijdens mijn studie aan het conservatorium die ik in 1996 afrondde. Omdat muziekmaken mijn passie is heb ik er mijn beroep van gemaakt. Ik speel al jaren in de band Catwalk en daarnaast nog in de John Mayer Tribute band. Ook ben ik actief als dirigent van koren. Ik vind het fantastisch om mijn passie voor muziek over te brengen op andere mensen. Ik zie je graag op piano of keyboard les!

Thumb_tn_img_4616

Joeri de Jong

Hoi! Mijn naam is Joeri de Jong en ik verzorg met veel plezier de drumlessen bij Muziekschool Koggenland. Omdat ik muziek maken het leukste vind wat er is, besloot ik na het behalen van mijn Havo-diploma er mijn beroep van te maken. Tijdens en na mijn conservatoriumstudie heb ik in veel verschillende bands gespeeld en voor verscheidene muziekscholen gewerkt. Vandaag de dag ben ik drumdocent, freelance muzikant en heb ik een opnamestudio aan huis. Wil jij ook leren drummen? Geef je dan snel op voor een kennismakingsles en wie weet groove jij binnenkort de pannen van het dak!

Thumb_foto_ruud

Ruud Schouten

Hallo allemaal! Ik ben Ruud Schouten en ga de gitaarlessen geven bij Muziekschool Koggenland. Muziek is mijn hele leven al een grote hobby van me. En wat is er nu leuker dan van je hobby je werk maken? Daarom heb ik ontzettend veel zin om jou gitaarles te geven op de muziekschool! Naast gitaarles geven werk ik als docent muziek op een middelbare school, treed ik vaak op met het duo Pip & Ruud en speel ik in een coverband. Nadat ik de opleiding leraar in het basisonderwijs had afgerond ben ik de opleiding docent muziek gaan doen op het conservatorium waar ik net klaar mee ben. Als jij ook graag gitaar wilt spelen, zie ik je snel op de Muziekschool!

Thumb_hubert

Hubert-Jan Horrocks

Hallo allemaal, ik ben Hubert-Jan Horrocks en geef sinds dit jaar met veel plezier keyboard- en pianolessen bij Muziekschool Koggenland. Na mijn vakstudie Muziektechnologie voor Instrumentalisten aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik altijd gewerkt op het grensvlak van muziek, onderwijs en ICT.
Sinds dit jaar ligt mijn focus bij het nieuwe muziekonderwijs en ik ambieer dit bij Muziekschool Koggenland ook verder vorm te geven.
Mijn muzikale projecten zijn te zien en te beluisteren via horrocksmusic.nl en via Facebook

Thumb_madelief_van_vlijmen

Madelief van Vlijmen

Hallo, Ik ben Madelief van Vlijmen en ik zal de bas lessen gaan verzorgen op muziekschool Koggenland. Ik zal even kort iets over mijzelf vertellen. Ik heb mijn eigen band Madlife waarvoor ik zelf de muziek schrijf en bas in speel en zing. Daarnaast zit ik nog in 2 andere toffe bands die meer richting de folk en blues richting gaan waarbij ik contrabas speel. Muziek die ik zelf graag en vaak luister is Bowie, Kate Bush, Tears for Fears, Supertramp en echt nog veel meer. Ik heb eerst 3 jaar de jazz vooropleiding op het Conservatorium van Amsterdam gedaan met contrabas. Daarna ben ik de bachelor gaan doen op de Pop afdeling met elektrische bas en in 2019 zal ik daar afstuderen. Naast muziek spelen en schrijven vind ik les geven ook erg leuk. Daarom kijk ik er erg naar uit om bas les te geven en daarmee meer mensen te zullen inspireren om met muziek bezig te zijn!

Thumb_niet-bewaard_voorvertoning-document

Denzel Sprenkeling

Op 11 jarige leeftijd leerde ik het nummer ‘op een grote paddestoel’ spelen waarna mijn ouders besloten een gitaardocent voor hem te zoeken. Op 12 jarige leeftijd raakte ik geïnspireerd door geluiden van bands als The Beatles, Cream en Jimi Hendrix en begon op mijn 16e aan de muziek opleiding van het Art & Entertainment College in Amsterdam waar voornamelijk de voorliefde voor de blues is ontwikkeld.

In 2015 ben ik gestart aan het Pop department van het Conservatorium van Amsterdam, heb onder andere bij The Little Years en Eleonor Coco gespeeld en speel toetsen, backingvocals en gitaar in de band Phoam. Ook geeft ik gitaarlessen op de Zaanse Popschool en bandcoachings in het popfabriek on the road traject van de muziekschool Waterland.

Thumb_img-20200813-wa0003

Sandra van der Meer

Sandra studeerde zang lichte muziek aan het conservatorium van Alkmaar. Ze volgde lessen bij Herman van Doorn, Margriet Eshuys, Maria Rondél en Lisa Boray. Na het conservatorium kreeg ze o.a. les van Diane Wayne en na een periode in Frankrijk van Robert Valter om zich meer te verdiepen in het Franse chanson. Al tijdens haar opleiding begon ze met het geven van zanglessen. Ze deed ervaring op bij het NKT in Purmerend, bij Popschool Schagen, Grapèlli Dance Studio’s en Conservatorium Hoge School Inholland in Haarlem. Na een aantal jaar besloot ze haar eigen praktijk op te zetten in Alkmaar. Samen met Yvonne Leek richtte ze alweer 9 jaar geleden ‘Zangstudio Obdam’ op. Hier geeft ze met veel plezier privelessen en workshops in het Brakenkerkje.

Naast het lesgeven heeft Sandra o.a. haar eigen theaterprogramma “Sandra chante Adamo” en zingt ze in de bekende band Flair en in de band Catwalk van Patrick Rus. Samen met gitarist Kees de Groot heeft ze het duo Great Lake opgericht. Hiermee maakt ze elk jaar een nieuw programma om langs de mooiste kerkjes van Nederland te toeren. Verder spelen ze samen regelmatig tijdens een huwelijksceremonie, uitvaart, bedrijfsfeest, receptie, of diner.

Thumb_lianne-kenter-zangles-schagen-nieuwe-niedorp-winkel

Lianne Kenter

Hoi hoi, Ik ben Lianne Kenter en ik verzorg de zanglessen bij Muziekschool Koggenland.

Tijdens de zangles staat jou eigen muzikale wens centraal. Samen gaan we aan de slag met een liedje en wordt er aandacht besteed aan aspecten als techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

Ik probeer altijd te streven naar kwaliteit en professionaliteit, maar daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om gezelligheid en plezier te hebben tijdens de zangles! In augustus 2020 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem, voor de richting Pop – zang. Ik ben leadzangeres in een aantal coverbands en muzikale duo’s. In 2017 stond ik met Douwe Bob op het podium en mocht ik de backing vocals verzorgen.

Zingen is mijn grote passie en dat zal het altijd blijven! Ik ben heel blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.