Muziekschool Koggenland

Nieuwe zangdocent


Thumb_kim_jonk

Vanaf april 2024 start zangdocente Kim Jonk. Zij volgt Annelie Smits op. Hieronder een korte bio;
Mijn naam is Kim Jonk. Ik ben zang- en dansdocent en zit in het vierde jaar van de opleiding voor muziek docent, een conservatorium opleiding aan de Hogeschool Leiden. Ik geef privé-zanglessen en groepslessen aan jong en oud en musicalles aan kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Zelf zing ik vanaf mijn 10e jaar van musical tot pop en de laatste jaren klassiek. In mijn zanglessen leer ik je op een leuke manier hoe je stem op een gezonde manier te gebruiken. Vind je het nog een beetje spannend, maar zing je wel onder de douche en in de auto? Kom ook dan vooral langs en we maken er samen een wekelijks feestje van.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de zangles?