Muziekschool Koggenland

Corona Crisis


Nu vandaag op 15 maart om 17:00 uur bekend is geworden dat de scholen dicht gaan bericht ik jullie over de voortgang voor Muziekschool Koggenland. Omdat de instrumentale en vocale muzieklessen maar weinig mensen samenbrengen (1, 2 of 3 leerlingen) hebben wij besloten de lessen (voorlopig) gewoon door te laten gaan. Op basis-scholen wordt voor bepaalde leerlingen van ouders in vitale beroepsgroepen opvang geregeld. Daar zijn al gauw een substantieel groter aantal kinderen bij elkaar dan in onze muzieklessen. In dat opzicht handelen wij dus volgens de RIVM richtlijn.

We zullen uiteraard de hygiƫne maatregelen nemen die nodig zijn.
Zo is het verstandig om voor de les handen te wassen en gepaste afstand (1,5 meter) te houden van elkaar. Let op met hoesten of niesen, doe dat in de elleboog. Ook zullen we met desinfecterende doekjes onze instrumenten extra schoon houden.

Mocht een leerling zich verkouden, grieperig voelen of koorts hebben, blijf dan thuis! Onze docenten houden dat uiteraard voor zichzelf ook goed in de gaten.

We leven de komende 3 weken in een bijzondere tijd. We zullen allemaal meer tijd thuis doorbrengen. Hoe fijn is het dat je dan muziekmaken als hobby hebt!

Ik wens iedereen sterkte de komende tijd en laten we hopen dat het virus snel onder controle is.